vineri, 29 iunie 2012

Repede, repede...all-in-one!


Trebuia sa concentrez mai multe scopuri si asa s-a nascut paturica asta:

Paturica cu Stegulete

Ce intruchipeaza ea?
Pai:  incercarea unei variante de QAG (quilt-as-you-go), o vatelina noua (pentru mine) de poliester, f.f.f. subtire, matlasare cu piciorus normal (da' rectilinie, nu free-motion) la masina de cusut, patchwork din triunghiuri pentru prima data si....timp de lucru - o jumatate de zi, pentru ca astazi trebuia sa fie pe plaja, la mare, ca inlocuitor de prosop/cearceaf de sezlong sau nisip!

Asa arata dosul

N-am avut timp nici sa-i fac cateva note, ca sa nu uit dimensiuni, metraj, greseli de evitat....s.a.m.d., dar a mers extrem de bine totul. A fost genul ala de lucru care iti merge din prima: ce ai in cap, aia iti iese. Asa ca acum caut iar cateva bucati de material ca sa fac un alt quilt similar din mai multe puncte de vedere, ca sa pot sa-mi notez detaliile "tehnice" ;)

A, am uitat! Are 40 " (circa 100 cm) x 66 " ( circa 168 cm). Deci poate fi folosita si ca sa o infasori in jurul umerilor, intr-o sedere prelungita afara, in curte, pe plaja sau....oriunde te lasa inima, intr-o seara de vara, sau chiar sa te invelesti cu ea, cand pleoapele isi trag obloanele somnului.....

Mai de aproape, cand ma gandeam daca sa-i matlasez si triunghiurile sau nu. Pana la urma le-am quiltuit doar pe cele rosii. Se zareste ceva in prima poza de sus.Trebuia sa fie o paturica vesela, usoara, libera. Ma temeam sa n-o incarc cu prea multe cusaturi.

E clar ca pozele sunt facute noaptea, la bec, nu?
Cam asta e pentru moment.
Pe curand!

Sa aveti doar zile (si nopti) frumoase!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Astept cu drag parerile si intrebarile dumneavoastra. Va voi raspunde cat de repede pot, fie aici, fie direct pe adresa de e-mail, daca mi-o lasati.